Hieronder vindt u een kleine selectie van onze favoriete accommodaties. Uiteraard hebben wij nog vele andere aangename en gastvrije hotels en appartementen. U kunt bij ons losse accommodaties boeken, maar ook complete pakketreizen, dus inclusief vlucht, huurauto, transfers, excursies etc.

WIJ HEBBEN ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U!

Appartementen Kotzias Beach

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Deze 2-sterrenaccommodatie Kotzias Beach is een intiem appartementencomplex. Het heeft namelijk maar 35 appartementen. Het is kleinschalig en alle appartementen hebben een rustige ligging. Kotzias Beach ligt op slechts 100 meter van het strand. De appartementen bevinden zich in diverse gebouwen in de grote tuin. Er is ook een zwembad aanwezig met ligstoelen en parastoels. Kotzias Beach is een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie. 

De appartementen van Kotzias Beach ligt in het centrum van Pissouri. Het is een prima plek om vanaf hier Cyprus verder te verkennen. In de direchte omgeving zijn er diverse restaurants, een supermarkt en een bank. U verblijft op basis van logies.

Kotzias Beach heeft een pool-/snackbar, receptie (let op: niet 24 uur open) en WiFi. Het appartement wordt 3x per week schoongemaakt en uw bed wordt 1x per week verwisseld. De handdoeken wordt 2x per week verwisseld. 

U kunt kiezen uit een 2 of 3-kamerappartement:

  • Het 2-kamerappartement is geschikt voor maximaal 3 personen en heeft een ruime woon-/slaapkamer, zithoek met slaapbank, telefoon, TV en radio, eethoek en verwarming. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven, broodrooster en waterkoker. Er is een aparte slaapkamer voor 2 personen en badkamer met douche. 

  • Het 3-kamerappartement is geschikt voor maximaal 5 personen. De faciliteiten zijn hetzelfde als het 2-kamerappartement. Er is echter een tweede aparte slaapkamer aanwezig en een bad. 


U kunt hier terecht voor een heerlijke vakantie in alle rust en als u gezellig wilt koken in uw eigen appartement met u aan het juiste adres bij de Appartementen Kotzias Beach. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!