Hieronder vindt u een kleine selectie van onze favoriete accommodaties. Uiteraard hebben wij nog vele andere aangename en gastvrije hotels en appartementen. U kunt bij ons losse accommodaties boeken, maar ook complete pakketreizen, dus inclusief vlucht, huurauto, transfers, excursies etc.

WIJ HEBBEN ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U!

Casa Mespilea

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Dit prachtige herenhuis uit de 19e eeuw is stijlvol gerestaureerd en omgetoverd tot een unieke accommodatie,; kleinschalig, intiem en gastvrij.
 

Er zijn slechts 14 kamers en die verschillen in oppervlakte en sfeer en ze dragen de naam van inheemse vruchten, zoals druiven en vijg. Ze zijn zeer comfortabel en stijlvol ingericht, sommige hebben een kitchenette. De prachtige tuin biedt koelte en rust na een dagje sightseeing en geniet van een goed glas wijn. Casa Mespilea ligt mooi en rustig in de karakteristieke bovenstad van Paphos. Op korte afstand van de overdekte markt, leuke straatjes en pleintjes, winkeltjes, galerijen en goede taverna s, zoals Laona en Muse, waar u een fantastisch uitzicht over de hele stad heeft. De benedenstad van Paphos, met zijn vele bezienswaardigheden en gezellige vissershaventje ligt op loopafstand, maar er rijden ook bussen.
 

Xenofon Travel beveelt CASA MESPILEA van harte aan.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!