Hardloop evenementen


Paphos Marathon

12 maart 2023 - Diverse afstanden

Word een deel van de unieke Paphos Marathon ervaring! De Paphos Marathon is een fantastische marathon in het zonnige Cyprus. Dit jaar wordt de marathon gehouden op zondag 12 maar 2023. Deelnemers aan deze marathon krijgen de kans om de prachtige stad Paphos te ontdekken. De route bestaat uit een combinatie van rustige binnenwegen, pittige heuvels en een adembenemend uitzicht op de zee. De Paphos Marathon is een unieke ervaring. Het is een uitdaging voor lopers van alle niveaus, van beginners tot hardlopers. Er is een marathon, een halve marathon, een 10K race en een 5K race, dus er is voor ieder wat wils. De Paphos Marathon is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe recreatieve uitdagingen aan te gaan en de prachtige stad Paphos te verkennen. Of je nu een ervaren atleet bent of een beginner, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze marathon. Wees er snel bij, want de Paphos Marathon is een unieke ervaring die je niet mag missen! 

Larnaka Marathon

19 november 2023

Larnaka Marathon is een jaarlijkse marathon die plaatsvindt in de stad Larnaka, Cyprus. De marathon biedt een unieke kans voor lopers om deel te nemen aan een van de meest indrukwekkende evenementen van het jaar. De marathon is een uitdaging voor lopers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Larnaka Marathon biedt een gevarieerd parcours dat lopers door de stad Larnaka en de omliggende gebieden leidt. Lopers krijgen de kans om de prachtige lokale bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het Kastel van Larnaka, de Larnaca Salina en het Agios Lazaros Kerkje. Het evenement biedt lopers een zeer onvergetelijke ervaring, waarbij zij de kans krijgen om hun hardloopdoelen te bereiken en deel te nemen aan een internationaal evenement. Lopers krijgen ook een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Of je nu een gevorderde loper bent of een beginner, Larnaka Marathon biedt een geweldige kans om je loopskills te verbeteren en een aantal geweldige herinneringen te maken. Kom langs en neem deel aan deze eenmalige evenement. 

4 Day Challenge

23 t/m 26 november 

Ben je op zoek naar een leuke manier om je conditie te verbeteren, te genieten van de prachtige omgeving en je te omringen met positieve mensen? Dan is de 4 Day Challenge Cyprus precies wat je zoekt! Deze unieke vierdaagse looptocht is een eersteklas avontuur waarmee je de omgeving, de cultuur en de geschiedenis van Cyprus kunt ontdekken. De uitdaging bestaat uit het lopen van meer dan 100 km door de bergen, bossen en kustgebieden van het eiland. Onderweg geniet je van adembenemende landschappen, de prachtige architectuur en de rustgevende sfeer. Je zult ook de kans krijgen om de lokale bevolking te ontmoeten en de rijke cultuur van het eiland te proeven. Tijdens de uitdaging krijg je professionele begeleiding, goede maaltijden en comfortabele accommodatie. Je onderneemt deze avontuurlijke reis samen met een gemotiveerde groep lopers met dezelfde doelstelling. Dit zal je helpen om je doelen te bereiken en het meeste uit je uitdaging te halen. Kom mee op de 4 Day Challenge Cyprus en ontmoet andere lopers, ervaar de prachtige cultuur van het eiland en ga naar huis met een bijzondere herinnering!

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!