Hieronder vindt u een kleine selectie van onze favoriete accommodaties. Uiteraard hebben wij nog vele andere aangename en gastvrije hotels en appartementen. U kunt bij ons losse accommodaties boeken, maar ook complete pakketreizen, dus inclusief vlucht, huurauto, transfers, excursies etc.

WIJ HEBBEN ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U!

Lasa Heights Hotel

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dit kleinschalig hotel heeft slechts 9 kamers, verdeeld over 3 gebouwen. Het hotel ligt direct aan het strand. Op het strand zijn parasols en ligbedden verkrijgbaar. U kunt vanaf Lasa Heights Hotel snel naar een aantal plaatsen in de buurt. Latchi en Polis liggen op circa 10 kilometer afstand. Paphos ligt op circa 18 kilometer afstand. Deze plaatsen zijn leuk om te bezoeken met een huurauto. Door de kleinschaligheid van het hotel, hangt er een gezellige gemoedelijke sfeer. Vanuit het Lasa Heights Hotel kunt u ook mooie wandelingen door de heuvels maken.  

Naast het huren van een auto om zo het eiland Cyprus te verkennen, is er ook de mogelijkheid om een fiets en/of motor te huren. De voertuigen kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het hotel. Maar op korte loopafstand van het hotel zijn er winkels, bushaltes, toeristische informatie, taxistandplaatsen, bars, restaurants, supermarkten en bioscoop. 
Het hotel is ook geschikt voor gasten met een handicap. 

Als u van golfen houdt kunt u een potje golfen op de dichtsbijzijnde golfbaan die op kilometer afstand van het hotel ligt. Houdt u van paardrijden? Op 7 kilometer afstand van het hotel kunt u paardrijden. 

De kamers zijn mooi ingericht en voorzien van airconditioning. Er zijn handdoeken aanwezig in de badkamer en de kamers hebben een balkon. Ook is er WiFi aanwezig in het hotel. Een bijzondere kamer is de huwelijkskamer, deze is voorzien van een hemelbed en luxe meubels. Ideaal voor als u zou willen trouwen op Cyprus. 

Voor uw gemak kunt u tv kijken in de TV lounge en de volgende diensten worden aangeboden door het hotel: babysitting, roomservice en schoonmaakserice. Er is een speeltuin voor kinderen aanwezig. De medewerkers van het hotel spreken Nederlands, Engels en Frans. Dus u kunt voor al u vragen terecht bij het personeel. De receptie is tevens 24 uur per dag open. 

Het hotel is op basis van logies met ontbijt. Het onbijt wordt verzorgd met lokale producten. Er is van alles zoals, kaas, brood, halloumi, jam, eieren, olijven, lountza, olijftaart, tomaten, komkommers, vijgen, etc. Ook staat er altijd koffie, thee en verse limonade klaar. Natuurlijk kunt u in de avond ook eten in het hotel, er is namelijk een restaurant aanwezig. 

De Cypriotische stijl en de mooie ligging van dit hotel zullen er voor zorgen dat u echt een vakantiegevoel heeft. Helemaal als u niet houdt van de grote hotels is dit kleinschalige hotel de perfectie optie. Met dit hotel beleefd u Cyprus op een mooie manier. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Beoordeling

Algemeen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!