Last minute Cyprus


Het vroege voorjaar lonkt op Cyprus. Februari en maart zijn al echte lentemaanden vol kleuren en geuren. De amandelbomen staan in bloei en de wilde tulpen en orchideeen geven de velden extra betovering.  Paphos, aan de zuidwest kust is een mooi vertrekpunt om al dit moois te ontdekken. Deze stad heeft trouwens zelf ook tal van bezienswaardigheden. Paphos was Culturele Hoofdstad van Europa in 2017.

In de benedenstad van Paphos liggen de beroemde archeologische sites, zoals de mozaïeken en de Koningsgraven.  Voorts s hier een sfeervol haventje met gezellige terrasjes en winkeltjes. 

Maar ook de bovenstad van Paphos is uw bezoek zeker waard. Met zijn overdekte markt, sfeervolle pleintjes en straatjes, goede taverna s en gezellige terrasjes.

Dit alles ligt op loopafstand van uw comfortabele hotel, Athena Royal Beach. Wij kunnen u nu een fantastisch verblijf aanbieden in dit tophotel. Direkt aan zee.  Riante kamers, met balkon of terras.  Prima faciliteiten en voorzieningen. Het ontbijt is zeer uitgebreid en als u op half pension verblijft, geniet u van heerlijke buffet diners. 
 

Aanbieding januari tot en met maart : 8 dagen / 7 nachten in Athena Royal Beach hotel op basis van logies en ontbijt. Inclusief vlucht en transfers vanaf € 549,- pp.


Reageer snel, want het aantal kamers is beperkt.
TiP

Klassieke rondreis Cryprus!