over XENOFON TRAVEL
XENOFON TRAVEL is al 15 jaar gespecialiseerd in CYPRUS, onze enige bestemming. Door onze jarenlange ervaring en grote kennis van dit fascinerende eiland  kunnen wij u bijzondere reizen aanbieden en in hoge mate uw eigen wensen verwezenlijken. MAATWERK dus.
Xenofon travel biedt daarom geen standaardreizen met vaste prijzen aan. Wij stellen uw reis en verblijf samen op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren, met als resultaat een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte.
Uiteraard ontvangt u van ons uitgebreide informatie over de plaatsen waar u verblijft, bezienswaardigheden, evenementen, bijzondere restaurants etc. 
Het hele jaar door is het aangenaam toeven op Cyprus. Dat geldt zeker ook voor de periode oktober tot en met maart. de lente begint hier al in februari. Ideale omstandigheden voor een actieve vakantie; bijvoorbeeld golf, tennis, hardlopen en mountainbiken.  Juli en augustus zijn wel zeer warm.                                  
Xenofon Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden  S G R.


            
Mail of bel ons voor uitvoerige informatie en advies en een vrijblijvende offerte.
U bent ook van harte welkom op ons kantoor ( op afspraak )  Lage Ham 190 in Dongen.

WELKOM in  MOOI, ZONNIG en GASTVRIJ CYPRUS welkom bij Xenofon Travel


 
Xenofon Travel,   Lage Ham 190,   5102AE   Dongen                             Henk en Marijke Brabers   xenofontravel@hetnet.nl tel. 06 46412275
TiP

Klassieke rondreis Cryprus!