SPORTIEVE EN ACTIEVE VAKANTIES

Een bijzonder evenement is de INTERNATIONAL 4- DAY CHALLENGE.

UITNODIGING voor de Cyprus International 4-day Challenge

Dit vermaarde, jaarlijks terugkerend hardloop-evenement, vindt dit jaar (2018) plaats van 22 t/m 25 november

4 DAGEN - 4 VERSCHILLENDE RACES - SPECTACULAIRE TRAILS

Regio: West Cyprus / Akamas / Paphos

P R O G R A M M A

DAG 1 : 6 km vlakke trial time run, lokatie Coral Beach
DAG 2: 11 km Hill Run in het Akamas natuurreservaat. hoogte tot 500 meter
DAG 3 : halve marathon in de regio Neo Chorio ( Akamas natuurreservaat).
DAG 4: 10 km Paphos City Run

Deelname aan de 10 km city run in Paphos is ook open voor lopers die niet aan de andere onderdelen meedoen.

Cyprus heeft een imponerende natuur, grote variatie in landschappen, aangename weersomstandigheden. Dus ook voor en na de marathon volop genieten.

Xenofon Travel regelt inschrijving, uitstekende accommodatie (in bv Coral Beach Hotel 5* en Corallia appartementen), vlucht, transfers voor u. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere reizen naar Cyprus. Wij organiseren ook geheel begeleide en verzorgde natuur/ cultuur-wandelreizen voor gezelschappen.

Wanneer u voor 30 april boekt krijgt een vroegboekkorting!

Een 4 daags run event op prachtige lokaties in de natuur van west Cyprus. Elk jaar, eind november,vindt dit evenement plaats, met onder andere de halve marathon en een 10 km city run, Xenofon is de Nederlandse partner van de organisatie ter plaatse.
Met name ook in de periode oktober tot en met maart is het goed toeven op Cyprus, met aangename temperaturen en veel zonnige dagen. Ideale omstandigheden voor een AKTIEVE vakantie.

Golf, tennis, mountainbike wandelen, trekking snorkelen, duiken green bowls om maar iets te noemen. 

Er zijn 4 mooie 18 holes golfbanen op Cyprus en op diverse lokaties zijn goede tennisfaciliteiten Combinatie van golf en tennis is uiteraard ook mogelijk.

Mountainbikers, onder wie bekende Nederlanders, zijn lovend over terrein en omstandigheden. Ter plaatse is goed materiaal te huur en er zijn gidsen en routes beschikbaar , aangepast aan de wensen van de mountainbikers.


 
Snorkelen en duiken zijn op diverse plaatsen mogelijk. Onder andere in Latchi en Paphos.Wandelroutes en trekkings zijn uitgezet in de mooie en vaak ruige natuurgebieden. Ook in het Troodosgebergte

TiP

WANDELAANBIEDING - Cyprus voorjaar 2018