Trouwen op Cyprus

Iedereen wil natuurlijk een memorabele bruiloft, in een mooie omgeving met fijne weersomstandigheden. Trouwen op Cyprus is dan het perfect idee! Het ligt in Europa, het klimaat is zeer aantrekkelijk en veel stellen gingen u al voor door te trouwen op Cyprus. Bij Xenofon Travel helpen we graag mee aan het organiseren van de mooiste bruiloft. Xenofon Travel werkt samen met een ervaren wedding planner en een evenementen bureau waardoor een magische dag gegarandeerd is. De perfecte combinatie om uw bruiloft op Cyprus tot in de puntjes te regelen! Wat zijn mooie locaties? En waar moet je aan denken bij trouwen op Cyprus? U kan het lezen in dit artikel.

Prachtige locaties om te trouwen op Cyprus

Het eiland Cyprus is één van de meest zon zekere bestemmingen van Europa. Naast het aangename klimaat is het ook een prachtig eiland om te bezoeken! Cyprus telt 1,2 miljoen bewoners, de hoofdstad van Cyprus is Nicosia en er wordt officieel Grieks gesproken. Maar ook met Turks en Engels kan u uit de veren komen. Met een tijdsverschil van één uur en de euro als betaalmiddel vinden wij van Xenofon Travel het een uitstekende keuze om te gaan trouwen op Cyprus! Het eiland kent weinig Nederlandse toeristen in vergelijking met Turkije of Griekenland, er valt hier dus zeker nog het een en ander te ontdekken. Leuk voor uw gasten, maar zeker ook voor uzelf. Trouwen op Cyprus is veelzijdig, uniek maar bovenal memorabel. Maar wat zijn de mooiste plekjes? We hebben voor u de vier mooiste plekken geselecteerd.

1. Protaras

Protaras is een mooie badplaats die grenst aan de plaats Pernera. Met zijn prachtige stranden en het kristalheldere water staat deze plek bekend als een absoluut pareltje. Wanneer je opzoek bent naar een rustig plekje om te trouwen op Cyprus is Protaras de perfecte plek! Proratas is namelijk erg rustig en daarom ideaal voor families en koppels die op zoek zijn naar pure ontspanning. Trouwen op Cyprus: Protaras is een prachtige locatie!


 

2. Limassol

Limassol is één van de grootste steden die Cyprus kent. Het ligt aan de zuidkust van het eiland en bevat prachtige plekjes om te trouwen op Cyprus. Deze stad staat bekend om zijn idyllische strand en de talloze locaties waar uw trouwfeest plaats kan vinden. Limassol bevat ook verschillende kerken en twee havens. Mooie locaties om uw trouwen op Cyprus vast te leggen op beeld! Limassol biedt alles wat u nodig heeft voor uw trouwen op Cyprus. Hierdoor kan je op dezelfde plek blijven en is verplaatsen bijna niet nodig!

3. Ayia Napa

Met haar prachtige omgevingen, de prachtigste stranden en het romantische stadhuis biedt Ayia Napa eigenlijk alles wat u nodig heeft om te trouwen op Cyprus! Het stadhuis is een mooie locatie om de plechtigheid te laten plaatsvinden. Maar, omdat het klimaat vrij aantrekkelijk is om te trouwen op Cyprus kan je natuurlijk ook voor de buitenlucht kiezen. Bijvoorbeeld op één van de bijzondere plekken langs de zee. Buiten dat Ayja Napa een prachtige plek is om te trouwen op Cyprus heeft deze stad ook een bruisend nachtleven. U en uw bezoekers kunnen na het trouwen op Cyprus dus nog prima een feestje vieren in Ayia Napa!

4. Paphos

Bent u iemand die meer van de stilte is en graag een rustige huwelijksceremonie wil, kijk dan is verder naar Paphos! Dat is echt een goede optie om te trouwen op Cyprus. Het lijkt alsof de tijd hier stil heeft gestaan waardoor je je op een unieke en prachtige locatie bevindt om te trouwen op Cyprus. Paphos ligt aan de westkust van Cyprus, een magische locatie voor een prachtige huwelijksceremonie in de meest sfeervolle omgeving!

Waar moet je verder aan denken als je gaat trouwen op Cyprus?

Er zijn heel veel punten waar je aan moet denken wanneer je wilt gaan trouwen op Cyprus. Daarom adviseren wij bij Xenofon Travel dit niet allemaal zelf te willen organiseren. Communiceer samen in ieder geval de volgende punten, want zo kan jouw trouwen op Cyprus de mooiste dag van jouw leven worden! Het is belangrijk dat jullie het budget bepalen voor wat jullie droombruiloft op Cyprus mag kosten. Aan de hand hiervan kunnen jullie bepalen of sommige aspecten wel of niet bij jullie bruiloft op Cyprus passen. Sla de creatieve handen eens in elkaar en maak samen een moodboard van jouw ideale beeld om te trouwen op Cyprus! Waar houden jullie van? Hebben jullie al een plaatje in je hoofd? Welke kleuren vinden jullie mooi en welke absoluut niet? Iedere keer wanneer u een beslissing neemt kunnen jullie terugkijken naar jullie moodboard. Daarnaast kunt u uw gasten voor uw trouwen op Cyprus alvast een Save The Date opsturen. Hierdoor kunnen de gasten rekening houden met uw plannen. Daarnaast is er dan geen tijdsdruk meer voor het vormgeven van uw uitnodiging voor het trouwen op Cyprus. Neem de tijd, want een bruiloft moet iets ontspannends zijn. Plan de dag dus niet te krap in en neem ruim de tijd voor de ceremonie, de borrel, het fotomoment en een moment om jullie terug te trekken. Door onze samenwerking met een ervaren weddingplanner kunnen wij jullie goed op weg helpen met alle mogelijkheden voor het trouwen op Cyprus. Daarnaast kunt u uw vrienden ontlasten van de taak als ceremoniemeester waardoor ook zij optimaal kunnen genieten van jullie dag. Daarnaast kan je bij onze weddingplanner natuurlijk met al jullie vragen terecht!

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!