Wat is een fly drive?

Je leest het steeds vaker. Mensen zijn opzoek naar fly drive vakanties. Maar wat is een fly drive nu precies? Er zijn veel mogelijkheden. Bij Xenofon Travel bieden we exclusieve fly drive vakanties aan naar Cyprus. Er is dus ook voor jou een mogelijkheid om van een fly drive vakantie te genieten. Lees vooral verder, want zo kom jij erachter wat een fly drive is en wat Xenofon Travel voor jou kan betekenen!

Alles wat je moet weten over Xenofon Travel

Xenofon Travel is de op maat Cyprus vakantie specialist. Ben je opzoek naar een vakantie in Cyprus, dan zit je bij Xenofon goed! Cyprus heeft een zonnige schoonheid met een gastvrij karakter. De wereld wordt steeds drukker, voller en minder persoonlijk. Cyprus is toch een uitzondering op de regel. In een oase van rust en ruimte met een ontspannen, gastvrije sfeer zit je met een fly drive naar Cyprus goed! Een parel in de Middellandse zee, waar het leven goed is. Overweldigende natuur en schilderachtige, authentieke dorpjes. Een inspirerende omgeving die een compleet ander mens van je maakt. Tal van opgravingen, antieke theaters, stoere kastelen, mozaïeken, getuigen van Cyprus’ rijke bewogen historie. Daarentegen heeft Cyprus ook levendige badplaatsen, is het een waar wandel- en fietsparadijs en heeft het tal van voorzieningen en faciliteiten om het je zo optimaal naar de zin te maken. Tijd om er achter te komen wat een fly drive is! Al vanaf €695.-!

Wat is een fly drive naar Cyprus?

Met een fascinerende ontdekkingsreis op Cyprus land je op Paphos of Larnaca. Vervolgens staat je huurauto al klaar. Mocht je jouw fly drive vakantie in Cyprus anders willen beginnen, bijvoorbeeld met een wandeling, dan kan bij de fly drive Cyprus reis ook de huurauto bij de juiste accommodatie afgeleverd worden. Vragen over hoe je bij de accommodatie komt? Niet nodig! Natuurlijk regelen wij ook dat het vervoer naar de accommodatie geregeld is. Heb je al een goed beeld bij de vraag wat is een fly drive? Mooi! We gaan nog iets verder over de bestemming, namelijk Cyprus!

Cyprus als reisbestemming

Je wilt weten wat een fly drive is, maar je wilt natuurlijk ook informatie over de bestemming. Mensen rijden op Cyprus aan de andere kant van de weg. Dit kan even wennen zijn, maar aan de andere kant heb je ook zo door hoe het werkt. Even omschakelen dus. Cyprus heeft een goede bewegwijzering en is er in het binnenland vrij weinig verkeer. Kan je dus gelijk goed wennen dat ze aan de andere kant van de weg rijden. Ze rijden aan de linkerkant omdat Cyprus tot 1960 onder Engels bewind stond. Bijkomend voordeel: ze spreken uitstekend Engels op het eiland. Is het al duidelijk wat een fly drive is? Om het te ervaren moet je het doen. Hierdoor kan jij ook antwoord geven op de vraag wat een fly drive is. Wanneer je gebruik maakt van de fly drive naar Cyprus zijn er bepaalde plekken die je absoluut niet aan je neus voorbij moet laten gaan! Ruïnes uit de Romeinse tijd in Paphos Troodosgebergte met berg in Olympus Kykkosklooster Pano Lefkara, dorp met kantwerk Pedieos, de langste rivier van Cyprus Rots van Aphrodite Choirokoitia, archeologische site uit het Neolithicum
 

Wat is een fly drive zonder mooie accommodatie? Niets!

Wij van Xenofon Travel snappen als geen ander dat wanneer jij gebruik maakt van een fly drive naar Cyprus, de accommodatie wel net zo belangrijk is. We hebben flink wat suggesties voor je, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Mocht je zelf een appartement hebben waar je interesse in hebt, geen probleem! De mogelijkheden zijn bij ons oneindig! In Paphos en haar omgeving zijn verschillende appartementen en hotels. Een hiervan is het Elysium Hotel. Een plek waar oude beschavingen en moderne tijden elkaar ontmoeten in een idyllische omgeving. In Limmasol en haar omgeving vind je onder andere het Columbia Hotel en Resort. Tussen Paphos en Limasol in één van de mooiste baaien van Cyprus, Pissouri Bay, ligt dit unieke hotel dat in april 2002 is uitgebreid met een schitteren gelegen, zeer exclusief resort met panorama uitzicht over de baai en – landinwaarts – over uitgestrekte wijngaarden. Naast al deze accommodaties heeft Xenofon Travel nog veel meer prachtige hotels en appartementen voor je in petto. Je wilt overigens weten wat een fly drive is, en hoeft geen lijst van duizenden appartementen. Die kan je later natuurlijk nog uitzoeken! Neem zeker eens een kijkje op onze website om duidelijk te krijgen welke appartementen jij leuk vindt.

Jij weet nu wat een fly drive vakantie is!

Je bent nu goed op de hoogte gebracht over wat een fly drive vakantie precies is. Het is dus een combinatie van de vliegreis, huurauto en/of hotels. Het is het basispakket voor de perfecte vakantie! Een fijn voordeel bij het boeken van een fly drive vakantie is dat je zelf de vrijheid hebt om de route en/of de hotels te bepalen. Zo is je vakantie georganiseerd, maar toch uniek naar jouw smaak! Op basis van je interesses en speciale wensen, stellen wij je reis en verblijf samen. Hierdoor kan je optimaal genieten van het veelzijdige, gastvrije dat Cyprus biedt. Inclusief of exclusief de vlucht, transfers, excursies, autohuur en natuurlijk allerlei soorten van accommodatie, in vele combinaties boeken wij voor u tegen tarieven die veelal lager liggen dan die u eventueel zelf zou boeken. Een offerte is vrijblijvend.

Contact met Xenofon Travel

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van het artikel over wat een fly drive is? En wil jij graag meer informatie over een fly drive naar Cyprus? Geen probleem! Je kan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Dongen. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en zijn je wensen tot in den einde bespreekbaar! Wij hopen in ieder geval dat je nu weet wat een fly drive is en wellicht een fly drive naar Cyprus overweegt. Wij kunnen het in ieder geval onwijs aanraden. De mensen die je voorgingen trouwens ook! We zijn bereikbaar op 06 464 122 75. Je mag natuurlijk ook een e-mail sturen, dit kan naar info@xenofontravel.nl. Liever een bezoek plannen? Dat kan! Bezoek is wel op afspraak.

TiP

Klassieke rondreis Cryprus!